Bakfietsen

Fietsen en reizen in stijl met een bakfiets

In Nederland zijn we dol op fietsen, en dat doen we dan ook het liefst iedere dag. We fietsen naar ons werk of we pakken de fiets om nog snel even een boodschap te halen. Ook onze kinderen worden grootgebracht met fietsen, en hoe kun je daar nou beter mee beginnen dan met een echte bakfiets. Bakfietsen geven ons de mogelijkheid om onze kindjes op een veilige manier te kunnen vervoeren, en het ziet er ook nog eens super trendy uit! Daarnaast heb je natuurlijk ook voldoende opbergruimte voor al je boodschappen, terwijl je zelf jouw handen veilig aan het stuur houdt. Een bakfiets kopen heeft veel voordelen. Je blijft niet alleen fit en gezond doordat je lekker in beweging blijft, maar je pakt ook vaker de bakfiets voor het doen van boodschappen en het wegbrengen van de kindjes naar school. Dit scheelt je niet alleen brandstofkosten, maar als je in de stad woont ook nog eens heel veel tijd.

Ik wil een bakfiets kopen. Waar moet ik op letten?Door de toename in populariteit van bakfietsen, zijn er momenteel heel veel verschillende modellen te koop. Uiteraard is het verstandig dat je van tevoren weet waarvoor je jouw bakfiets wil gaan gebruiken. Ga je vaak gebruik maken van de fiets? Ook in weer en wind? En hoeveel kinderen wil je gaan vervoeren in de bakfiets? Dit zijn allemaal dingen die belangrijk zijn om te weten als je een bakfiets wil gaan kopen. Hierdoor maak je de juiste keuze in de afmeting, en de accessoires van de bakfiets. Accessoires zoals een afdekhoes met een windscherm zijn geen overbodige luxe als je overweegt om een bakfiets aan te schaffen. Hierdoor heb je de zekerheid dat kleine kindjes altijd lekker warm en uit de regen de wind kunnen zitten. Ook een cabrio kap voor een bakfiets behoort tot de mogelijkheden. Deze kap is voorzien van raampjes zodat het uitzicht vanuit de bak niet wordt belemmerd. Natuurlijk speelt ook de veiligheid van een bakfiets een grote rol. Bakfietsen van goede kwaliteit bieden niet alleen een fantastische rijervaring, maar garanderen ook veiligheid tijdens het vervoer van het hoogste niveau.

De voordelen van een elektrische bakfietsGemak dient de mens! Als je de voordelen van een gewone bakfiets nog niet voldoende vindt, kun je ook kiezen voor een elektrische bakfiets. Deze bakfiets met trapondersteuning brengt je zonder moeite van A naar B, ook als de wind stevig waait. De krachtige e-bakfiets is perfect voor het fietsen van lange afstanden samen met jouw kinderen of misschien wel hond. Ook voor mensen waarvoor fietsen niet meer vanzelfsprekend is vanwege gezondheidsproblemen biedt een elektrische bakfiets veel mogelijkheden. Genieten van beweging en de buitenlucht zonder dat het jouw veel moeite of kracht kost. Ook e-bakfietsen kunnen worden uitgebreid met allerlei accessoires zoals bijvoorbeeld een bagagerek voor jouw bakfiets, een lichtset of een extra zitbankje voor in de bak van de fiets.

Bakfietsen zijn trendy en multifunctioneel!Met een mooie bakfiets ben je niet alleen trendy maar vervoer je jouw kinderen, bagage of hond ook nog eens helemaal in stijl. Een comfortabele bakfiets met versnellingen welke is voorzien van alle denkbare gemakken, is ook nog eens een bewuste keuze. Doordat je jouw auto vaker kan laten staan door de mogelijkheden die een bakfiets biedt, help je mee aan een beter milieu en blijf je lichamelijk fit. Regen, wind of andere weersinvloeden zijn tijdens het gebruik van een bakfiets geen belemmering meer door toepassing van accessoires van hoge kwaliteit. Bakfietsen zijn makkelijk uit te breiden met regen en windschermen of zitbankjes. Een afdekhoes voor een bakfiets houdt jouw vervoersmiddel te allen tijde droog en beschermd tegen vuil. Jouw kindjes naar school brengen in een bakfiets wordt op deze manier echt een feestje.